Cosmetica & Drogisterij artikelen

 

Restantpartijen | Overtollige voorraad

Wilt u een restpartij kopen of verkopen dan zit u bij bij ons als cosmetica groothandel aan het juiste adres.

Wilt u uw restpartij verkopen?
Onze cosmetica groothandel is gespecialiseerd in het opkopen van restpartijen, magazijn restanten, winkelrestanten, overtollige voorraad, inventarissen, cosmetica, drogisterijartikelen, overproducties en is altijd op zoek naar restpartijen. Door onze jaren lange ervaring in de cosmetica handel zijn wij uitgegroeid tot de grootste partijopkoper van Nederland.

Graag komen we met u in contact. Wij begrijpen dat snelheid in de restantpartijen handel een belangrijke factor is.

Wilt u contact met een van onze specialisten bel dan nu met 020 4820810       24 uur per dag bereikbaar.

 

Wilt u uw restpartij opkopen | restpartij kopen?
Restantpartijen opkopen is voor de markthandel, discount - outlet handel, drogisterijen, en andere partijgroothandels een unieke kans om de outlet handel te vergroten. Onze groothandel in cosmetica en drogisterij artikelen is gespecialiseerd in palletverkoop van partijgoederen en overtollige voorraad goederen, in de ruimste zin des woords. Graag komen wij met u in contact zodat ook u gebruik kunt maken van al onze super scherpe aanbiedingen.
De collectie restantpartijen en overtollige voorraad goederen is zo bijzonder groot dat het zeker de moeite waard is om een te komen kijken in onze showroom, welke aan ons magazijn vastzit, zodat u uw handel direct kan meenemen, vanzelfsprekend leveren wij ook af door heel Nederland.

Wilt u nu informatie of PRIJZEN neem dan contact op met  020-4820810 .


Neem contact met ons op, dan kunt u direct een afspraak maken!

cosmetica    drogisterij artikelen    verzorgingsproducten